BELGRADE ART SHOW: Promocija knjige ‘CRNI DIJAMANT’

crni dijamant
promo

Za sve ljubitelje naučne i epske fantastike u nedelju 26. februara u klubu 'Ben Akiba' sa početkom u 20 časova, održaće se promocija knjige Ksenije Pešić 'Crni dijamant'.

 

Za sve ljubitelje naučne i epske fantastike u nedelju 26. februara u klubu ‘Ben Akiba’ sa početkom u 20 časova, održaće se promocija knjige Ksenije Pešić ‘Crni dijamant’.

Literarni prvenac mlade spisateljice, koji je u prvom izdanju doživeo veliki uspeh biće predstavljen u okviru Belgrade Art Show -a.

Pored konferencije za novinare i publiku, odigraće se i teatralno predstavljanje glavnih likova romana. Glumci će čitati odlomke iz ovog književnog dela koje se bavi opasnim promenama u čitavom kosmosu, svemu što stoji iza verovanja čovečanstva u natprirodne sile, od bajki do religije, i ulogom jednog, naizgled malog čoveka, na čijim leđima je sudbina čitavog živog sveta koji taj kosmos nastanjuje.

Tvorac „Crnog Dijamanta“, Ksenija Pešić, prvi je ženski autor na našim prostorima koji se upušta u svet literarnog stvaralaštva, kada je o naučnoj i epskoj fantastici reč.