Belgrade Beer Fest na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Beer fest
promo

Belgrade Beer Fest, a od prošle godine i Beer Garden, zauzimaju značajno mesto na mapi manifestacija Srbije. Kao najposećeniji festival u Jugoistočnoj Evropi i jedan od glavnih razloga povećanja dolaska stranih turista u Beograd i Srbiju, Belgrade Beer Fest će se predstaviti na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

S obzirom da su muzika i pivo glavni protagonisti Beogradskog festivala piva, posetioci će na štandu Turističke organizacije Beograda (Hala 4), u subotu 20. februara sa početkom u 13h, imati prilike da uživaju u mini koncertu r’n’r benda “Pop Star” i besplatnoj degustaciji proizvoda partnera festivala.

Već 13 godina Belgrade Beer Fest je značajan činilac razvoja manifestacionog turizma u Srbiji. Cilj festivala je da spaja različite kulture i nacije, jer verujemo da se na taj način može pozitivno menjati društvo i na najbolji način promovisati prave vrednosti Srbije.

I ovogodišnji, 14. po redu Belgrade Beer Fest, koji nas očekuje od 17. do 21. avgusta, ispuniće ove ciljeve i nadamo se postići rekordan broj posetilaca.