Beograd je u maju dobio MUZEJ ILUZIJA! Sedam meseci kasnije posetioci još uvek pričaju o NAJBOLJIM ATRAKCIJAMA (FOTO)

Muzej iluzija otvoren je na proleće 2018 godine, i do sada ga je posetio veliki broj kako Beograđana. tako i turista koji dolaze u glavni grad.

Muzej iluzija promo

Po recenzijama bi se reklo da ovaj muzej zadovoljava kriterijume turista iz svih krajeva sveta. Pored ljubaznog osoblja i čistoće, posetiocima se jako sviđa postava ovog fenomenalnog muzeja. Ovo je redovna stanica svih gostiju apartmana iznajmljenih na dan i smeštaja u centru grada, a svojim programom muzej nije zapostavio ni one najmlađe.

Od nedavno u okviru Muzeja iluzija, svom mališanu možete organizovati proslavu rođendana kapaciteta i do 20 deteta. Glavni akcenat tokom nezaboravnog boravka i proslave rođendana u okviru muzeja je na aktivnom učenju. Kako organizatori kažu, vaša pametna deca će iz muzeja izaći još pametnija, jer će kroz igru i zabavu svojim čulima razvijati svoje vijuge.

Muzej iluzija je naravno na raspolaganju i odraslima. U okviru muzeja možete organizovati
najrazličitije evente i uživati u eksponatima u zatvorenom krugu prijatelja, kolega, saradnika… U dogovoru sa timom iz muzeja, mogu angažovati iluzionistu, mađioničara, DJ-a, bend i druge kreativne dodatke, koje bi vaš događaj podigli na viši nivo.

I da vas ništa od ovoga ne zanima, i da želite “samo” da jedan dan provedete u svetu iluzija i magije, ovo je mesto za vas, a mi vam ovom prilikom predstavljamo eksponate koje su posetioci Muzeja iluzija proglasili za najzanimljivije.

Šuplje lice

Muzej iluzija promo

Naša potreba da prepoznamo tuđa lica usađena je duboko u naš nervni sistem i percepciju. To ide do te mere da će naš mozak i šupljinu u obliku lica ispuniti kako bismo je lakše opazili.

Glava na tacni

Muzej iluzija promo

Kada smo kod lica, oduvek ste želeli da dobijete nečiju glavu na tacni? Evo ostvarenja, bez da se iko povredi. Sakriveno telo dovodi do iluzije da glava leži na tacni. Savršeno za fotkanje i društvene mreže.

Klon

Muzej iluzija promo

Ova iluzija će vam omogućiti da sedite za stolom sa samim sobom, u više oblika, ali i ne samo to, već i da vidite sebe iz uglova iz kojih je sebe bez ovog ogledala nemoguće videti.

Anti-gravity soba

Muzej iluzija promo

Ova soba će zbuniti čak i najveće poštovaoce zakona fizike! Dok vaš mozak i vaše oči pokušavaju da se dogovore oko toga da li stojite na ravnoj ili na kosoj podlozi, ono što ćete videti, biće neverovatno

Za ostale eksponate vam toplo preporučujemo da posetite muzej i jednostavno – uživate!