BEOGRAD U SUBOTU POSTAJE HAVANA: Na Trgu republike organizuje se latino maraton i LUDA ŽURKA!

latino maraton u Beogradu
Dnevno.rs/Kolaž

Jedanaest sati latino plesova? Zar ne zvuči savršeno!

 

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, na Trgu republike će se u subotu, 10. juna, od 16 do 3 sata posle ponoći održati, osmi po redu, Beogradski latino maraton „Go dance Belgrade”. Nastupiće najatraktivniji juniorski i seniorski plesni parovi, kao i renomirane latino plesne škole iz Beograda i Srbije.

Posetioci manifestacije će imati priliku da se na besplatnim latino radionicama na otvorenom upoznaju sa različitim latino plesovima koje će držati predstavnici latino plesnih škola iz Beograda i Srbije, kao i da uživaju u juniorskim i seniorskim nastupima najatraktivnijih plesača. Kubanski orkestar „Salsa y punto” će doprineti prelepoj atmosferi koja svake godine prati ovu manifestaciju. Nakon profesionalnih nastupa, sledi latino žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Manifestacija „Beogradski latino maraton” predstavlja kulminaciju svih plesnih večeri, radionica i festivala koje tokom godine održavaju plesna udruženja, klubovi i škole posvećene promociji latino plesova u Srbiji.