U okviru te manifestacije, poznatije kao "sajam cveća", biće održana i izložba 'Darovi prirode' tematski posvećena proizvođačima i ljubiteljima meda i preparata od meda, gljiva i šumskih plodova, čajeva i melema, lekovitog i aromatičnog bilja.

Na Beogradskom sajmu će od 3. do 6. aprila biti održan Međunarodni sajam hortikulture sa izložbama lekovitog bilja i preparata od meda, kao i parkovskih i baštenskih mašina.

Pored uzgajivača cveća i cvetnog materijala, sajam će okupiti više od 100 izlagača iz raznih oblasti hortikulture – voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, gajenja lekovitog bilja, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, uzgoja i održavanja zelenih površina, pejzažne arhitekture.

U okviru te manifestacije, poznatije kao “sajam cveća”, biće održana i izložba “Darovi prirode” tematski posvećena proizvođačima i ljubiteljima meda i preparata od meda, gljiva i šumskih plodova, čajeva i melema, lekovitog i aromatičnog bilja.

Najavljena je i izložba parkovskih i baštenskih mašina, gde će tradicionalno biti predstavljena mehanizacija i prateća oprema za uređenje parkova, bašti, terasa.

Organizatori su najavili i edukativni prateći program 19. Međunarodnog sajma hortikulture – predavanja i prezentacije, ali i takmičarski i humanitarni sadržaj.

Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 19 sati. Pojedinačne ulaznice koštaće 200 dinara, grupne 100, a parking 100 dinara na sat.