CENA GORIVA “BLOKIRALA” BEOGRAD: Kilometarske kolone u prestonici, paklena vrućina nije sprečila vozače da PROTESTUJU (FOTO)

protest vozača
printscreen/fb

Popodnevni špic i protest zbog poskupljenja goriva napravili su pravi zastoj širom Beograda. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije Gazele koja stoji.

 

Nekoliko desetina vozača parkiralo je svoje automobile nasred Slavije, odmah pored fontane, tako da se u ovom delu grada stvaraju velike gužve. Tu je nekoliko saobraćajaca, koji pokušavaju koliko-toliko da regulišu saobraćaj.

Oko Autokomande sve mili, stvorene su kolone u svim pravcima, a slična situacija je i na Gazeli, ali i kompletnom auto-putu od Tošinog bunara pa sve do Dušanovca, prenosi “Blic”.

Takođe, na opšte iznenađenje, velike gužve se stvaraju i na auto-putu u pravcu ka beogradskom aerodromu, a teško se prolazi i preko Pančevačkog mosta, pored Beogradskog sajma, Takovskom uzbrdo ka Skupštini Srbije…

 

BLOKADA SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: Ovo je NAJVAŽNIJA PORUKA koju treba da vidite!

Pančevački most, Brankov most, Gazela, Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska… Ma sve je danas u haosu, kako one ulice u kojima su svakog dana gužve, tako i ostale – kažu za “Blic” iz Beogradskog taksija.

Podsećamo, vozači u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Šapcu i još nekoliko gradova zaustavili su oko 17h vozila u znak protesta zbog visokih cena goriva.