Deda Mraz za vaše ljubimce u Delta Sitiju

Kako tradicija nalaže, i ove godine na samom kraju novembra, Delta City otvara svoja vrata za ljubimce i postaje ponovo Pet Friendly shopping mall. Povod za to je ni manje ni više nego još jedna novogodišnja žurka i okupljanje životinja svih vrsta koje će dočekati ni manje ni više nego Deda Mraz.

Po četvrti put najpoznatiji dekica sa poklonima dolazi u Delta City i to zbog kućnih ljubimaca, ovog puta 29. novembra od 15 sati a u organizaciji društvene mreže za sve ljubimce www.petface.net i Delta City-a. Posetiocima događaja otvaraju se vrata iza kojih ih očekuje mnogo smeha, druženja, zabave, vesele atmosfere i pozitivne energije.

S obzirom da su prethodni događaji naišli na veliki odziv i oduševljenje vlasnika i ljubitelja

životinja, ove godine sve posetioce Delta City-a očekuje sjajan program za celu porodicu i

njihove kućne ljubimce.

Od 12 sati počinje program u kojem će sa svojim kreativnim radionicama učestvovati likovni Atelje Jelovac, devojke iz Igraonice za decu Perfe će crtati mališanima po licu motive životinja, dok će veterinari iz programa „Plavi pas” za predškolce imati radionicu o ophođenju prema psima. Pored svega toga, izdavačka kuća „Pčelica” iz Čačka predstaviće svoja izdanja o životinjama i organizovaće oslikavanje svojih slikovnica.

I to nije sve! U 15 sati ljubimce čeka fotografisanje sa Deda mrazom, poziranje kod

profesionalnog fotografa i saveti veterinara, kao i sređivanje za Deda Mraza kod profesionalnih grumera koji će biti na raspolaganju svim prisutnim ljubimcima.

Petface poziva sve ljubitelje životinja, vlasnike ljubimaca i obožavaoce novogodišnjih praznika, da budu deo nezaboravne atmosfere. Deda Mraz donosi poklone za sve ljubimce koji dodju u subotu, a prijave za dolazak otvorene su do petka u 12h na www.petface.net.