Dugo najavljivani spektakl u poslednjem trenutku premešten u drugi prostor – organizatori ‘ispaljeni’!

Arena Beograd je odlučila da ranije najavljenu predstavu Cirque Eloize iD koja će se održati 26. i 27. aprila, premesti u Sava centar.

U navedenim terminima se odigravaju finalne utakmice ABA lige i Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu.

Kombank Arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika ne ostane uskraćena vrhunskog doživljaja.

Ulaznice za Cirque Eloize koje su kupljene za Kombank Arenu, mogu se zameniti od sledeće nedelje na prodajnim mestima CS Eventima na kojima su i kupljene.

Petnaest umetnika na sceni različitih nacionalnosti, dvanaest cirkuskih disciplina, urbani plesovi kao što su breakdance i hip-hop i mnogo toga, čine predstavu Cirque Eloize “iD” zabavnom od prvog minuta.

Ovaj show za sve generacije predstavlja spoj visoke produkcije, cirkuskih veština, uličnog plesa i hip hopa. Cirque Éloize je od nedavno deo čuvene trupe Cirque du Soleil®

Predstava ,,iD” odiše estetikom na raskrsnici stripova, filmova naučne fantastike i bogatog univerzuma grafita, a spoj rok, elektronske i rep muzike, zajedno sa video projekcijama, ističu razigrani, energični, mladalački i urbanistički duh predstave.

Ulaznice za Cirque Éloize “iD”, koja će se održati u Sava centru 26. i 27. aprila 2014. godine, su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara imogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Ne propustite da pogledate ovu urbanu priču ispunjenu bojama, strašću i energijom i uverite se zašto je Cirque Éloize svetski lider u primenjenoj cirkuskoj umetnosti!loading...