FOTO: Imlek ‘podelio dobar ukus’ sa posetiocima šoping centra ‘Stadion’

Šoping Centar Stadion i Imlek u sredu, 30. jula potrudili su se da svoje sugrađane obraduju najslađim poslasticama tokom događaja 'Podeli dobar ukus'.

Domaćice su imale priliku da osvoje vredne nagrade slanjem recepata za „Najslađu poslasticu”, mališani su uživali u mađioničarskim trikovima, ali i osvajali nagrade na maskenbalu koji je Stadion SC priredio samo za njih. Najlepšu masku na maskenbalu odabrala je glumica Nina Janković, koja je veoma teško donela odluku ko će u ovom takmičenju biti drugoplasirani i trećeplasirani, ali i najbolji, a mališane je svojim paketima nagradio Imlek. Pored nagrađenih mališana, sva deca imala su priliku da degustiraju novi Imlek Milk Shake od karamele.

„Najslađu poslasticu” odabrale su glumice Jelica Sretenović i Marija Petronijević, kao i pevačica Goca Tržan koje su odlučile koja tri recepta će odneti specijalne Imlek nagrade. Vreme do početka donošenja odluke o tome koja tri recepta će odneti pobedu, glumica Jelica Sretenović prekratila je šopingom u radnji Biliczki Stadion Shopping Centra. Glumica Marija Petronijević je prilikom donošenja svoje odluke rekla da neće biti tako neizvesno kao u „Prvom kuvaru Srbije” u kom je pokazala svoj talenat za kuvanje, dok je Jelica Sretenović otkrila da je najbolji recept zapravo onaj koji je i najjednostavniji u čemu se složila sa Gocom Tržan. Dame su otkrile da bi zaista volele da probaju sve poslastice za koje su recepte poslali naši posetioci.