FOTO: ‘The Frajle’, Goca Tržan i Daniel Kajmakoski zatvorili ‘Naksi Oazu’

U nedelju, 27. jula 'Naksi Oaza' u glavnom atrijumu 'Delta Sitija' nakon mesec dana trajanja uspešno je završena, a vikend svečanog zatvaranja protekao je u znaku koncerata Goce Tržan, Daniela Kajmakoskog i 'The Frajli'.

‘Naksi Oaza’, projekat Naksi radija u glavnom atrijumu ‘Delta Sitija’ u, od 4. do 27. jula, svakodnevno je Beograđanima priređivao različite zabavno-edukativne sadržaje prilagođene svim uzrastima – i to potpuno besplatno.

Sloganom “Rashladi leto u Naksi Oazi” posetiocima je omogućeno da pobegnu od gradske gužve i prepuste se besplatnim tretmanima za ulepšavanje, informišu o najnovijim modnim trendovima, upoznaju i isprobavaju inovativne preparate za ulepšavanje, učestvuju u interaktivnim dečijim radionicama i maskenbalima…Mališani su mogli da se zabave uz brojne predstave omiljenih dečijih junaka klovna Šašavka i Sportakusa, predstave koje su organizovali Ekostar Pak, Animacija Ara i Zemlja čuda, a ljubitelji plesa i sporta mogli su da se oprobaju u javnim treninzima salse, kapoere, latino plesova, karatea i aikida.

Naxi radio je želeo da svojim slušaocima približi izvođače koje svakodnevno slušaju na omiljenom radiju, pa su tako organizovana brojna druženja sa najvećim regionalnim zvezdama. Tokom trajanja ‘Naksi Oaza’ je ugostila: Željka Vasića, Akija Rahimovskog, Gocu Tržan, Sergeja Ćetkovića, Van Gogh-a, Jelenu Rozgu, Neverne bebe, Neleta Karajlića, Lenu Kovačevič, mlade zvezde Nevenu Božović, Saru Jovanović, Anu Štajdohar i Nikolu Demonju, Daniela Kajmakoskog, duo “Beatshakers”, Marka Mandića…

Vikend svečanog zatvaranja protekao je u znaku tri sjajna koncerta – Goce Tržan, Daniela Kajmakoskog i “The Frajli”, koje su u nedelju, 27. jula svečano zatvorile jednomesečno druženje. Talentovane umetnice oduševile su publiku i otpevale najveće hitove sa prvog studijskog albuma “Naš prvi album sa putovanja”, ali i brojne numere popularne strane i domaće muzike. Mara, Jela, Nata i Nena energičnim nastupom pokrenule su publiku, uvele prisutne u magičan svet “vojvođanskog tanga”, a brojna publika je svaku pesmu ispratila ovacijama.

Svi sadržaji u ‘Naksi Oazi’ bili su potpuno besplatni za sve posetioce, a celokupan tim Naxi radija je ponosan što je na listu uspešnih projekata uvrstio i ‘Naksi Oazu’ koja je tokom mesec dana trajanja bila omiljeno mesto letnje zabave za celu porodicu.