Goca Trzan odusevila posetioce „Naxi oaze“ u Delta City-ju

U okviru vikenda zatvaranja “Naxi oaze”, posetioci Delta City-ja imace priliku da u subotu uzivaju u koncertu Daniela Kajmakoskog, dok ce ih u nedelju zabavljati grupa “The Frajle”

Najvatreniji fanovi Goce Trzan, kao i brojni posetioci Delta City-ja, nestrpljivo su cekali pocetak druzenja sa pop pevacicom, koje je bilo zakazano za petak, 25. jul, u 19 sati, u „Naxi oazi”, u atrijumu soping-mola.

Nakon druzenja, u okviru koga su posetioci imali priliku da dobiju autogram i fotografisu se sa zvezdom veceri, Goca je u 20 sati uzela mikrofon i otpocela koncert u okviru koga su se nizali hitovi – „Zagrli”, „Haljina”, „Sreco necija”, „Strasilo”, kao i dva nova singla „Gluve usne” i „Zarobljena”.

Nakon tri nedelje muzike, smeha i zabave, posetioci Delta City-ja, u okviru vikenda zatvaranja prve „Naxi oaze”, imace priliku da uzivaju u jos dva koncerta…

Subota, 26. jul – Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski, pobednik prvog serijala „X faktor”, od 19 do 20 sati, druzice se sa obozavaocima, nakon cega ce ih obradovati i mini koncertom, u okviru koga ce otpevati brojne domace i strane hitove kojima se publici predstavio na ovom takmicenju, ali i pesmu Skoplje-Beograd, koju je snimio sa Zeljkom Joksimovicem.

Nedelja, 27. jul – bend „The Frajle”
Popularni zenski bend „The Frajle” imace cast da druzenjem sa posetiocima, od 19 do 20 sati, kao i akusticnim koncertom, od 20 sati, svecano zatvori prvi „Naxi oazu”, u Delta City-ju. Posetioci ce imati priliku da uzivaju u hitovima benda sa njihova prva dva albuma, „Nas prvi album sa putovanja” i „Strana A ljubavi”.