Istražite i igrajte se na beogradskim ulicama

Današnji tempo života nam ne dozvoljava da se osvrnemo oko sebe i sagledamo grad u kom živimo na pravi način. U stalnoj žurbi kroz prevoz promaknu nam detalji koji su tu već godinama pa tek kad nam drugi skrenu pažnju da se naš kraj izmenio, mi zastanemo i začudimo se promenom.

Stanovnici i posetioci Beograda imaju novu mogućnost kako da provedu vreme sa prijateljima i istovremeno istražuju grad. Vikendom su počele da se organizuju beogradske potrage u kojima kroz rešavanje zagonetki i pitalica učesnici otkrivaju detalje grada. Pošto su pitanja pisana tako da mogu da se reše isključivo ako ste na pravoj lokaciji, internet vam ne može pomoći. Zato morate da se oslonite na svoju domišljatost, maštu i saigrače kako bi što brže rešili sve zadatke i pobedili. Potrage vode kroz prostor i vreme, a činjenica da se nadmećete podiže adrenalin od trenutka kada takmičenje počne.

Zbog dinamičnosti i neizvesnosti šta se nalazi na kraju potrage, ova aktivnost postaje sve interesantnija i onima koji žele da prirede nešto nesvakidašnje za svoje proslave i druge specijalne događaje.

Više o potragama i detaljima ovakvih aktivnosti možete pročitati na http://www.beoquest.net/ .