Jedan momak zbog bivše devojke radi neverovatne stvari: ‘Marija, Dušan te voli’

Beograđani Dušan (25) i Marija (26) bili su zajedno dve godine, a onda su raskinuli. Nisu se videli od početka ove godine, a Dušan je za to vreme shvatio da je voli i da želi da je vrati. On je svojih 100 prijatelja širom zemlje i sveta zamolio da joj uslikaju jednu poruku: 'Marija, Dušan te voli'.

– Bili smo u vezi dve godine a onda smo raskinuli. Ja sam posle toga shvatio da je volim i da je ona „ona prava”. Tako sam došao na ideju da joj na neobičan, originalan način kažem da je volim i pokušam da se pomirim sa njom – objasnio je Dušan S.

On je svoje prijatelje zamolio da uslikaju njegovu poruku za Mariju gde god da su na svetu, a onda je od tih poruka sastavio video. I napisao pismo.

– Ja sa njom nisam bio u kontaktu proteklih pet meseci, tako da ne znam da li i dalje oseća nešto prema meni. Ne znam da li je upoznala nekog drugog, samo želim da pokušam jer je volim i zaista mi je stalo do nje – kaže ovaj romantični Beograđanin.

Dušan je otkrio šta je Mariji rekao u pismu:

„Želim da budeš srećna, zadovoljna i nasmejana. Želim da budem tvoj heroj. Da se svakog jutra budiš sa osmehom. Želim sve da nadoknadim. Shvatio sam šta je bitno u životu. I želim svoj život da posvetim samo jednom cilju. A to je da tebe učinim srećnom ženom. Na tebi je da odlučiš.”

Dušan i Marija su se sinoć videli prvi put nakon pet meseci. On joj je pokazao video i dao joj pismo, a ona još nije donela odluku.

– Rekao sam joj da razmisli i da ću je svake večeri čekati na našoj klupi od 20 do 22 sata. Padala kiša, sneg ili grad. I ćuskije da padaju, ja ću sedeti na toj klupi i čekati. To je jedino što mi preostaje – napisao joj je Dušan u pismu.

A da li će se Marija pojaviti? Nadamo se da hoće.