Konačno: Danas predstavljanje ‘Beograda na vodi’

Maketa projekta 'Beograd na vodi' biće predstavljena danas u podne na svečanom otvaranju renovirane zgrade 'Geozavoda' u Karađorđevoj 48.

Svečanosti će prisustvovati i premijer Srbije Aleksandar Vučić, investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed el Abar, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, i brojni državni i gradski funkcioneri.

Rekonstrukciju „Beogradske zadruge” koja je sagrađena 1907. godine finansirao je arapski investitor, koji je uložio oko dva miliona evra, a u njoj će biti prodajni i promotivni centar projekta.

Nosilac posla na projektu uređenja savskog priobalja, od Brankovog mosta do kompleksa Beogradskog sajma, u ime Vlade Srbije, biće Društvo sa ograničenom odgovornošću „Beograd na vodi”, koje je juče osnovano.

Danas od 11 do 14 časova i od 17 do 20 časova važiće izmenjen režim saobraćaja u Karađorđevoj ulici. Saobraćaj će biti obustavljen u Braće Krsmanović, Travničkoj, Mostarskoj i Hercegovačkoj ulici, ali u ovom periodu neće doći do izmena u režimu rada linija javnog gradskog prevoza.loading...