Mirna noć u prestonici, dogodio se samo jedan udes

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je istakla da se u tom periodu dogodio jedan saobraćajni udes bez težih posledica.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da se u tom periodu dogodio jedan saobraćajni udes bez težih posledica.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 259 intervencija od kojih 65 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće, osim srčanih bolesnika i astmatičara, obraćali i psihijatrijski pacijenti.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje tečnosti, nošenje adekvatne odeće i obuće, blagovremeni polazak na posao i poručila da pri tom ne bi trebalo trčati za prevoznim sredstvom.

Radnicima koji rade na gradjevinama Macura je savetovala korišćenje opreme i svih neophodnih zaštitnih mera, a onima, koji primete agresiju kod psihijatrijskih bolesnika, da na odgovarajući način reaguju.