Munje i gromovi noćas ‘zatresli’ Beograd (FOTO)

Snažna oluja, praćena grmljavinom i jakom kišom uznemirila je prošle noći Beograđane.

Noćas oko pola 2 prestonicu je pogodilo jako nevreme. Sevale su munje, a zbog jakog pljuska i udara gromova, građani su noć proveli besano.

Tokom nekoliko sati kiša je neprestano padala, pa se velika količina vode zadržavala na ulicama. Na Autokomandi su se nekoliko automobila nalazila do krova u vodi, a saobraćaj je bio obustavljen.

 

Zbog oluje tresli su se prozori i palili alarmi na automobilima.

Rano jutros tokom nevremena u beogradskom naselju Jaijinci grom je udario u banderu u blizini porodične kuće i izazvao požar. Bez povreda, ali zbog pretpljenog stresa, pacijent sa Parkinsonovom bolešću prevezen je u Urgentni centar, kažu u agenciji Beta.

 

Protekle noći u Beogradu desila su se tri saobraćajna udesa u kojem je lakše povređeno šest osoba, a lekari Hitne pomoći često su intervenisali zbog pijanstava.     
U jednoj od saobraćajnih nezgoda na uglu Mekenzijeve ulioce i Ulice kneginje Zorke kolima je okrznut policajac. On je zbog lakših povreda prevezen u Urgentni centar.

Protekla noć bila je teška za sve hronične bolesnike, a naročito za astmatičare i srčane bolesnike. Lekari Hitne pomoći intervenisali su ukupno 115 puta, a 29 intervencija bilo je na javnom mestu.