Muškarac teško povređen u tuči u tramvaju na liniji 2

Jedan muškarac tesko je povređen u tuči koja se jutros dogodila u tramvaju na liniji broj 2, kod Železničke stanice u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Kako je rečeno Beti, muškarcu od oko 36 godina konstatovane su teške povrede glave i višestruke povrede lica i prevezen je u Urgentni centar.

Incident se dogodio malo pre šest časova, a kako Beta saznaje, policija je obavila uviđaj.

Jutros oko sedam sati na Kanarevom brdu muškarac od oko 50 godina uboden je nožem i prevezen u Urgentni centar.

Na Čukarici je sinoć oko 20 časova iz vatrenog oružja teško povređen muškarac od oko 30 godina koji je sa višestrukim prostrelenim ranama obe potkolenice prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko tri sata noćas u Ulici Ćirila i Metodija isperd jednog beogradskog kluba došlo je do tuče u kojoj je povređen mladić od oko 23 godina koji je zbog povreda lica prevezen u Urgentni centar. Ukupan broj intervencija Hitne pomoći tokom noći bio je 128 od kojih se 25 dogodilo na javnim mestima, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari, kao i psihijatrijski bolesnici.

U Klinici za psihijatriju „Dr Laza Lazarević” pregledano je 20 osoba, od njih je šestoro zadržano, a došlo je i do jedne prinudne hospitalizacije.