NAJVIŠA GRAĐEVINA U REGIONU?! Beograd dobija najmoderniji poslovni kompleks na prostoru bivšeg Buvljaka

Beograd dobija velelepno izdanje nebodera - Kopernikus Tower - koji će biti najviša građevina u zemlji.

pixabay.com

Kompanija Kopernikus sa zadovoljstvom ističe da je na današnjoj licitaciji pobedila konkurenciju i kupila zemljište u Bloku 43 u Novom Beogradu na kojoj se trenutno nalazi otvoreni tržni centar “Buvljak”.

Vrednost investicije iznosi 20 miliona evra, a na datoj parceli koja se prostire na površini od 2,05 hektara, kompanija Kopernikus planira da izgradi najmoderniji i najveći poslovni kompleks ne samo u zemlji već i u čitavom regionu.

Sledeći viziju uspešne i društveno odgovorne kompanije, kao i pravac razvoja Beograda kao svetske metropole, Kopernikus će uložiti sredstva u izgradnju poslovnog objekta ukupne površine od preko 100.000 kvadratnih metara. Ovaj kompleks objediniće ne samo sve poslovne ogranke kompanije Kopernikus na jednom mestu, već će u svom sklopu imati i najmoderniji opremljen televizijski studijski prostor čija se gradnja planira za obe televizije – Prvu i O2.

Poslovni objekat biće svojevrsno remek-delo arhitekture i dizajna. Ambiciozni građevinski planovi uskoro će doživeti realizaciju, a prestonica će dobiti neboder – Kopernikus Tower – najvišu zgradu koja će sve zadiviti i promeniti izgled celog novobeogradskog kvarta i grada.