Napad pedofila usred Beograda: ‘Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla’

Rekao joj je: 'Kakve lepe grudi imaš', a ona se brzo istrgla i dotrčala kući uplakana, priča majka napadnute devojčice.

Ćerka od 11 godina kući mi je došla sva uplakana jer ju je usred bela dana napao pedofil!Vraćala se iz škole i zaustavio ju je poznanik iz kraja, tu iz Koteža, zagrlio je, uhvatio za grudi i rekao: „Kakve lepe grudi imaš.”

Ona se brzo istrgla iz njegovih ruku i počela da trči do kuće. Došla je sva uplakana, jedva mi je ispričala šta je bilo, drhtala je sva u suzama – rekla je za Kurir Zlata Borovac iz Koteža, čiju je ćerku K. B. u četvrtak seksualno napao poznanik, inače vozač GSP.

Policija nije reagovala

Uplašeni roditelji odmah su pozvali policiju, ali tog dana niko nije izašao na teren.

– Čim mi je Kristina ispričala šta se desilo, muž i ja smo ga prijavili policiji. Uzeli su nam izjave, rekli smo sve što znamo o tom čoveku – da radi u GSP kao vozač na liniji 43, objasnili smo im i gde živi, sve što je potrebno, ali niko nije izašao na teren. Obećali su nam da će sutradan doći patrola sa opštine Palilula, da im pokažemo gde napadač živi i da će ga privesti, ali juče su nam se javili i rekli da će ga pozvati na razgovor u stanicu – priča razočarana Zlata.

Dete pod stresom

Njena ćerka zbog pretrpljenog stresa ne sme više sama da ide ni do škole.

– Ovo je strašno! Pa zar ne smem nigde da pustim decu? Kako da ih sačuvam kad toliko bolesnika hoda ulicama. Sad Kristinu moram da vodim u školu jer se plaši sama. Rekla mi je: „Mama, ja više nigde ne smem da izlazim, mnogo sam se uplašila.” Nekad je Kotež bio mirno naselje, a sad pedofili, kriminalci i narkomani šetaju slobodno ulicom – priča uplašena žena. U MUP su nam rekli da nisu u mogućnosti da dostave podatke na ovu temu.

Dupla nesreća
DRUGU ĆERKU PEDOFIL LJUBIO U USTA

Prošle godine Zlatinu mlađu ćerku, koja sada ima pet godina, napao je Bajram Jovanović Baki. On je dete uveo u prodavnicu, kupio joj žvake i lizalicu, a onda je odveo iza prodavnice i ljubio je u usta. To su zabeležile kamere za nadzor. Pošto je pobegao, naša ekipa organizovala je susret s pedofilom, nakon čega su ga policajci uhapsili. Osuđen je na dve i po godine zatvora