Poginuo muškarac kod Šimanovaca, dečak povređen u udesu na Bulevaru

Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodila četiri udesa u kojima je jedna osoba poginula, a šest povređeno, među kojima i jedno dete, izjavila je Nada Macura.

Jedno lice je povređeno u tuči.

Muškarac star oko 30 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 2 časa iza ponoći na autoputu Beograd – Zagreb u mestu Grmovac kod Šimanovaca, rekla je portparol Hitne pomoći Tanjugu.

Osmogodišnji dečak lakše je povređen u udesu oko 21.55 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra i sa povredom glave prevezen je u Urgentni centar.

Tri osobe su povređene u udesu jutros oko 4.25 časova na Zrenjaninskom putu, 28-godišnji žena i muškarac i drugi muškarac, koji ima 49 godina.

Na istom mestu samo 20-ak minuta kasnije, muškarac star oko 31 godinu, najverovatnije u tuči posle saobraćajnog udesa, zadobio je razderotinu glave, a prevezen je u Urgentni centar, objasnila je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu oko 21.45 časova u Ulici Jurija Gagarina, u Bloku 70, na Novom Beogradu, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 79 godina zadobio je povredu glave i kako se sumnja, potres mozga, a žena stara oko 74 godine povredu leve nadlaktice, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 17 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, dodala je Macura.