Rođendanski vikend Delta Sitija: Mnogo iznenađenja i veliki popusti

Vise od 2.555 dana, 61.320 sati ili 3.679.200 minuta, Delta City se druži sa vama i predstavlja omiljeno mesto za šoping i zabavu Beograđana, ali i brojnih gostiju našeg grada.

Upravo zato vas u okviru proslave sedmog rođendana, u subotu i nedelju, 1. i 2. novembra, u Delta City-ju očekuje odličan provod, zanimljivi pokloni uz kupovinu, ali i omiljeni popusti na aktuelne kolekcije do čak 70%.

Kako bi se posetioci dodatno zabavili, u atrijumu šoping-mola, tokom rođendanskog vikenda, biće organizovana zabavna igra „Rođendan” u okviru koje će svaki učesnik, kroz odgovore na različita pitanja, imati priliku da proveri koji je „tip na žurci”. Da li ste brbljivac dosadnjaković, princeza žurke, kralj plesnog podijuma ili žderonja u uglu – „Rođendan” je odlična prilika da se zabavite i to i saznate.

Tri slike učesnika „Rodjendana” koje na Facebook strani Delta City-ja budu imale najviše lajkova osvojiće vredne nagrade, a kako bi odličan provod bio zagarantovan, tokom rođendanskog šopinga posetioci će uživati u odličnim DJ setovima i aktuelnim mainstream hitovima.loading...