Spektakl za celu porodicu: Junaci Ledenog doba stižu u Arenu

Junaci iz filma 'Ice Age – Ledeno doba', Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni, i to na ledu.

“Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava.

“Ledeno doba uživo” svoju publiku vodi na nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma. Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima i njhovim prijateljima i to na svom maternjem jeziku.

“Ledeno doba uživo” je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja svoje gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti , uzbuđenja i smeha!

Predstavu “Ledeno doba” kreirala su najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza čuvene “Cirque du Soleil” produkcije, Guy Caron, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ella Louise Allaire i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za “Holiday on Ice”, “APM Music” i “Cirque du Soleil”. Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Michael Curry sa impresivnom karijerom u kompaniji “Disney” kao i na Olimpijskim igrama.

Sa zaradom od preko 4 milijarde dolara, “Ice Age” je jedna od najuspešnijih franšiza na svetu.

“Ledeno doba uživo” je spektakl za arene u kome će uživati cele porodice.

Ulaznice se od danas nalaze u prodaji po ceni od 1.900 dinara.