Srbi pozvani na skup podrške Jevrejima

'Do nedavno albanski islamski teroristi ubijali su naše policajce građane, a civile mučili i vadili im organe koje su posle prodavali svojim stranim gazdama na zapadu. Razlika između Hamasa i OVK je u tome što je Hamas još gora ubilačka banda fanatika spremna čak i na samoubilačke napade', navodi se u tekstu 'Izrael njuza'.

Prvom ispaljenom raketom 8. jula koja je lansirana iz Gaze počeli su raketni okršaji između Izraela i Hamasa. Od tog dana ispaljeno je preko 1.200 raketa na Izrael. U međuvremenu na zahtev UN -a, pristali su da sklope kratkoročno primirje iz humanitarnih razloga.

U vezi sa napadima na Izrael, oglasili su se i Jevreji sa teritorije Srbije putem portala ‘Izrael – Njuz’. Naime, oni pozivaju građane Srbije na skup podrške Jevrejima, koji će se održati u nedelju 20.07.2014.godine na Trgu republike.

„U znak podrške bratskom jevrejskom narodu koji se suočava sa teškim trenucima i patnjama usled terorizma i neprekidnog granatiranja od strane islamskih fundamentalističkih organizacija.

Treba li da napominjemo da smo i sami do nedavno, a i sada suočeni sa sličnim pretnjama koje nosi ideologija koja pokušava da nam otme Kosovo i Metohiju i potčini srpski narod jednom terorističkom režimu u našoj južnoj srpskoj pokrajini. Izrael nikada nije i neće priznati nezavisnost srpskog Kosova, navodi se dalje u saopštenju.

Do nedavno albanski islamski teroristi ubijali su naše policajce i građane, a civile mučili i vadili im organe koje su posle prodavali svojim stranim gazdama na zapadu. Razlika između Hamasa i OVK je u tome što je Hamas još gora ubilačka banda fanatika spremna čak i na samoubilačke napade.

Pre nekoliko dana Palestinci i njihovi simpatizeri su na Trgu republike usred Srbije veličali islamski fundamentalizam i terorizam. Bedna šačica ljudi koja je došla na skup jasan je pokazatelj da simpatije građana Srbije nisu na njihovoj strani. Pokažimo da nas ima više od onih koji su podržavali, a i sada bestidno podržavaju razvoj ideologije koju smo porazili zajedno sa civilizovanim svetom i bratskim jevrejskim narodom u Drugom svetskom ratu.

Naše zajedničko stradanje u Drugom svetskom ratu od strane nacističkog okupatora i njegovih domaćih slugu poznato je! Nesebičnu pomoć tokom katastrofalnih poplava u Srbiji nismo zaboravili.

Braćo i sestre, građani Srbije, uzvratimo jednim mirnim, dostojansvenim skupom prijateljstvo narodu koji nas smatra najboljim prijateljima u Evropi,navodi se u kraju teksta.