Svečano otvaranje ‘Naksi oaze’ uz koncert Željka Vasića i Nevene Božović

Svečano otvaranje 'Naksi oaze' u Delta Sitiju održaće se 4. jula spektakularnim koncertom Željka Vasića.

Svečano otvaranje Naksi oaze, zakazano za petak 4. jul u 20:00h, biće u znaku spektakularnog koncerta Željka Vasića. Ovaj pop pevač, koga podjednako vole sve generacije, svojim najvećim hitovima probudiće emocije prisutnih, a brzim ritmom želju za plesom. Te večeri publika će moći uživo da čuje sve one Željkove hitove, koje svakodnevno sluša na Naxi radiju – „Voli me i ne voli me”, „Svako ima nekog koga nema”, „Žena kao ti” i ostale mnogobrojne hitove.
Druge večeri otvaranja Naksi oaza, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu mlade zvezde Nevene Božović. Ova pop pevačica, koja je simpatije publike stekla učešćem u “Prvom glasu Srbije”, pored pesama „Pogledaj me”, „Znam da noćas gubim te” i „Tačka”, u pratnji svog benda otpevaće i neke od najvećih hitova domaće i strane muzike.
Treće večeri, 6.jula od 19h, održaće se i veliki humanitarni Ζumba maraton.
Željko Joksimović, Toni Cetinski, Goca Tržan, Sergej Ćetković, The Frajle, Lena Kovačević, Jelena Rozga, Leontina i hor Čarolija samo su neka od imena koja će učiniti da vam vreme provedeno u Naksi oaza ulepša julske dane.
Koncerti najvećih zvezda domaće muzike, kao i svi ostali sadržaji u Naksi oaza, biće besplatni za sve posetioce.

 loading...