Svečano otvaranje radnje poznatog brenda ‘Sugarfree’ u Ziri

Posle svetskih gradova kao što su Atina, London, Dubai i Moskva, na naše tržište stiže novi brend, fashion imperativ casual mode, 'Sugarfree'.

Misija „Sugarfree” brenda je da žena uvek dobro izgleda i da se dobro oseća, od trenutka kada ustane iz kreveta do trenutka kada ode na spavanje.

Dizajn je inspirisan užurbanim životom žene današnjice. Kao rezultat misije I inspiracije, nastale su kolekcije luksuznih trenerki I lagane svakodnevne gardarobe, ženstvene spavaćice i ogrtači kao i zavodljiv veš, sportski komadi, trendi majice, atraktivni kupaći kostimi i upadljivi aksesoari.

Posebna pažnja je posvećena detaljima i svaki komad odiše kvalitetom.

„Beograd je naširoko poznat kao grad lepih žena, tako da smo sigurni da će Sugarfree ubrzo postati deo svakog ženskog garderobera. Ubeđeni smo da će brend biti prepoznat od strane ženske populacije kao jedan od najatraktivnijih brendova casual mode” poručuju iz „Sugarfee-a”.

Veliko otvaranje radnje „Sugarfree” rezervisano je za 24. Oktobar , od 18h do 21h, u Zira centru u prizemlju, gde će prva radnja i biti otvorena. Najavljen je bogat program za to veče se očekuje i dosta gostiju iz javnog života.loading...