TRČAĆE OBOJENI OD GLAVE DO PETE: Danas se menja REŽIM SAOBRAĆAJA u Beogradu zbog TRKE S BOJAMA

Trka s bojama "Color Tuning" biće održana danas u novobeogradskim blokovima, a u tom delu grada od 5.00 do 17.00 najavljene su izmene saobraćaja.

Trka
Beta

Najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće trku u čistoj beloj majici, a volonteri će ih po svakom predjenom kilometru kroz novobeogradske blokove zasipati bojama tako da će peti kilometar završiti obojeni od glave do pete.

Start i cilj trke biće ispred Immo Outlet centra, a obustave saobraćaja najavljene su u Evropskoj ulici, od raskrsnice sa Gandijevom do javnog parkinga iza Immo centra, u Japanskoj, Gandijevoj, Nehruovoj i Dušana Vukasovića izmedju Japanske i Evropske.

Od 11.00 do 14.00 biće promenjene trase linija 95 (saobraćaće u oba smera ulicama Jurija Gagarina, Dr Ivana Ribara do terminusa Blok 45), 89 (saobraćaće u oba smera ulicama Jurija Gagarina, pravo ulicom Dr Ivana Ribara, Mileve Marić Ajnštajn do terminusa Blok 72) i linije 82 (saobraćaće u oba smera od terminusa Blok 44 ulicama Nehruova, Jurija Gagarina, Dr Ivana Ribara, Vojvodjanska i dalje redovnom trasom).

Trka s bojama inspirisana je festivalom boja Holi kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta slave sreću novih početaka.

Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave, a prema najavi organizatora, to znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.

Boje koje se koriste su organskog porekla, koriste se u ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem.

Trka je otvorena i za sve one koji žele da trče sa svojim ljubimcem. Svaki prijavljeni pas dobiće svoj startni paket u kome će se nalaziti startni broj, magazin Pas i Pedigree osveženje posle trke.

Po ugledu na medjunarodne trke i najbolje prakse trkači će na trećem kilometru moći da protrče kroz Vip foto kapiju, a tim fotografa zabeležiće najveseliji trkački momenat svakog trkača.

Svi učesnici će posle trke svoju jedinstvenu fotografiju videće na web stranici: http://www.vip.rs/trkauboji.

Trka sa bojama u Beogradu će biti organizovana četvrti put.