U isčekivanju Beer Festa budite humani i ekološko osvešćeni

Najveći festival piva i dobre muzike se približava, a vi do tada možete da budete humani i učestvujete u akciji 'Biram da recikliram'. Na taj način ćete pomoći svim ugroženim u majskim poplavama i učiniti životnu sredinu urednijom i čistom.

Šestu godinu zaredom Belgrade Beer Fest sprovodi društveno-odgovornu i ekološku akciju „Biram da recikliram” koja reciklažom limenki pomaže u zaštiti životne sedine. Ove godine akcija je dobila i humanitarni karakter, s obzirom da će celokupan prihod ostvaren prodajom prikupljenih limenki biti doniran za pomoć ugroženima u majskim poplavama.
Kako bi prikupili veću svotu novca na Adi Ciganliji je postavljen štand gde će svako ko donese deset praznih limenki dobiti limenku pića po izboru. Na istom štandu organizovana je i zabavno rekreativna igra „Koš za čist grad” u kojoj učesnici mogu da osvoje vredne nagrade.
Zato podržite se realizaciji ovih akcija i dođete na druženje i pivo u petak, 25. jula u 16.30h na štand Belgrade Beer Festa na Adi Ciganliji (na šetalištu, ispred restorana Jezero).