Mladić star oko 21 godinu zadobio je razderotine glave i gornje usne, a drugi mladić star oko 19 godina zadobio je povredu grudnog koša. Treći mladić star oko 20 godina bio je bez vidljivih povreda, istakla je Macura i dodala da su sva trojica prevezeni u Urgentni centar.

U Košutnjaku se oko ponoći dogodio saobraćajni udes, a tri mladića prevezena su u Urgentni centar, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 21 godinu zadobio je razderotine glave i gornje usne, a drugi mladić star oko 19 godina zadobio je povredu grudnog koša, rekla je Macura.

Treći mladić star oko 20 godina bio je bez vidljivih povreda, istakla je Macura i dodala da su sva trojica prevezeni u Urgentni centar.

Udes se dogodio u kod ski staze u Košutnjaku, u Beogradu, dodala je portparol Hitne pomoći.

Tokom noći lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, navela je Macura.Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 234 intervencije od kojih 32 na javnim mestima, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje doručka i voća, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.loading...