Uživanje na ‘Naksi oazi’ uz Željka Vasića i Nevenu Božović (FOTO)

Sezona dobrog provoda u gradu premešta se na 'Naksi oazu' u atrijumu Delta sitija. Željko Vasić i Nevena Božović najavili su još jedno nezaboravno leto.

„Naksi oaza” otvorena je u petak, 4. jula, a posetioci će moći da uživaju u brojnim besplatnim sadržajima, ali i da upoznaju najveće zvezde domaće muzičke scene.

Koncerti Željka Vasića i Nevene Božović izazvali su veliko oduševljanje u publici, koju su činili pripadnici svih generacija. Kao posebno iznenađenje, Željko je premijerno predstavio svoj novi singl „Svrati na piće”, a Nevena je prvi put nastupala uživo sa svojim bendom. Njihove nastupe podržale su i brojne poznate ličnosti među kojima su se našli i Saša Milošević Mare, Bojan Perić i Daniel Kajmakoski.

– S obzirom da je leto idealno za druženje i provod, brz ritam moje nove pesme će na pravi način podstaći dobro raspoloženje. Današnji događaj bio je idealna prilika da predstavim novi singl, zato što je to pema posvećena letu i dobrom druženju – istakao je Željko Vasić.

Do 27. jula, svakog dana od 10 do 22 sata, posetioce čeka više od 300 ekskluzivnih besplatnih sadržaja.

Večeras od 17 sati zakazano je druženje sa Sergejem Ćetkovićem, a evo šta publiku čeka narednih dana:

– utorak, 8. jula sa Neletom Karajlićem, koji će u 17h promovisati svoju autobiografiju „Fajront u Sarajevu”, a od 20h očekuje nas koncert Leontine i hora Čarolija
– sreda, 9. jul u 20h je vreme rezervisano za Pop hor Krsmanac, koji će uz klavirsku pratnju izvoditi najveće hitove pop muzike
– četvrtak, 10. jul oćekuje vas koncert Bitange i princeze
– petak, 11. jul rezervisan je za koncert Marka Mandića
– subota, 12. jul – Pet party – dan za izložbu kućnih ljubimaca

U Piratskom selu će za najmlađe biti organizovane dečije radionice radnim danima od 17 sati, dok će vikendom počinjati od 16. Dok se deca zabavljaju u selu, mame će moći da se u Ženskom kutku informišu o najnovijim modnim trendovima.