Zabava za odrasle lako dostupna svima: U Beogradu striptiz na svakom ćošku

Go-go, vrele dens igračice i trbušni ples mogu se pogledati skoro na svakom ćošku u Beogradu, i to u neposrednoj blizini državnih institucija.

U širem centru Beograda svake večeri radi desetak lokala sa “zabavom za odrasle”. Od go-go devojaka do trbušnih plesačica.

Beograd decenijama, pre svega zahvaljujući splavovima i Skadarliji, važi kao glavni grad noćnog života u regionu, ali kakva bi to prestonica bila da nema striptiz klubova, pišu Večernje novosti.

Samo u širem centru grada, postoji desetak mesta gde može da se popije piće, uz atraktivne, oskudno obučene devojke koje izvode ples oko šipke.

Međutim, poslednjih sedam dana podigla se velika buka zbog kluba “Romansa”, koji je lociran na centralnom gradskom trgu.

Problem je u tome što je ova “institucija” vizuelnog bluda, tik pored zatvorenog Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, spomenika knezu Mihailu i dečjeg pozorišta “Boško Buha”.

Go-go, vrele dens igračice i trbušni ples mogu se pogledati i u drugim delovima grada, u neposrednoj blizini drugih državnih institucija. Zbog radnog vremena nisu “opasnost” za radne ljude, i one koji pohađaju obrazovne institucije. Po pravilu svi lokali otvraju vrata u 22 časa, a zabava uglavnom traje do pet ujutru.

Ukoliko se neko odluči za vreli provod pod “crvenim svetlima”, na mapi prestonice ima bogatu ponudu. “Romansa”, pored kluba na Trgu republike, ima lokale i u Balkanskoj i Džordža Vašingtona.

Vrele brazilske igračice, u lokalima “Mulen ruža”, mogu se videti u Ruzveltovoj i Deligradskoj, tik pored Trga Slavija. I na Zvezdari, u Dimitrija Tucovića, takozvane “male sirene”, pale maštu i ispunjavaju skrivene fantazije pripadnika jačeg pola. U ponudi, ovi lokali organizuju i proslave rođendana, momačkih ili devojačkih večeri (angažuju se striperi).

ILEGALNI BAROVI PO KUĆAMA

Nezvanično, na teritoriji glavnog grada nalazi se još dvadesetak ilegalnih striptiz barova, koji se nalaze u stanovima, na splavovima ili u kućama adaptiranim za tu vrstu zabave.

Tu se uglavnom ulazi “na preporuku”. Striptizete ovih klubova zabavljaju goste atraktivnim plesom uz šipku ili na stolu gostiju lokala. Neretko se dešava da se posetioci i sami raskomote. Značajan deo klijentele su stranci, koji dolaze u Beograd da bi se proveli.

GRAD SPREMA NOVE PROPISE

Noćni klub “Romansa” na Trgu republike skrenuo je na sebe pažnju postavljanjem reklame za koju nisu imali odobrenje. Zbog toga je predsednik Privremenog organa Siniša Mali inicirao je donošenje propisa, kojim bi se regulisalo u kojim gradskim zonama je moguće obavljati koje delatnosti.loading...