Zapalio se automobil u Kneza Miloša, saobraćaj bio u prekidu (FOTO)

Iz za sada nepoznatih razloga, zapalio se automobil na početku Ulice Kneza Miloša u Beogradu.

Na ulazu u Ulicu Kneza Miloša, kada se penje od Mostarske petlje, iznad zgrade BIP-a u Beogradu, zapalio se crni automobil sa domaćim tablicama.

Vozač GSP autobusa istrčao je da pomogne nesrećnom čoveku sa protivpožarnim aparatom,ali niko nije smeo da priđe zapaljenom automobilu.

Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a saobraćaj normalizovan. Policija je stigla na lice mesta posle samo nekoliko minuta, ali isprva niko nije prilazio automobilu pošto je pretila opasnost od eksplozije, javljaju očevici portalu Dnevno.rs

Međutim, i vatrogasci su stigli posle pet minuta na lice mesta i kažu da su požar brzo ugasili i da prilikom požara nije bilo povređenih, na svu sreću.

– Crni auto se zapalio odjednom sam od sebe i goreo je ceo prednji deo. Policija i vatrogasci stigli su jako brzo, niko nije smeo da priđe kako bi pomogao, jer je pretila opasnost od eksplozije. na svu sreću, sve je dobro završeno i niko nije povređen. Prvo su zatvorili samo jednu saobraćajnu traku, a potom i drugu, jer je toliko gorelo da je bilo opasno da se prolazi – javila je portalu Dnevno.rs jedna čitateljka i poslala fotografije sa lica mesta.loading...