Beograđani, BUDITE PAMETNI: Poseban APEL upućen roditeljima!

Ada Ciganlija
Dnevno.rs

Javno preduzeće "Ada Ciganlija" apelovala je na posetioce da se pridržavaju pravila ponašanja na kupalištu da bi se izbegli bilo kakvi nesrećni događaji.

 

Počela je sezona kupanja na Adi Ciganliji (i drugim kupalištima u Beogradu i u Srbiji), i nije na odmet da budete pametni.

Voda je izazov za razne dogodovštine, ali PAZITE na sebe i na druge.

Javno preduzeće “Ada Ciganlija” uputila je danas još jedan apel svim posetiocima, a posle niza nesrećnih nesrećnih slučajeva koji su se dogodili na kupalištima širom zemlje u prethodnom periodu, kao i zbog najavljenih visokih temperatura u narednim danima.

– Još jednom apelujemo na sve posetioce da se striktno pridržavaju pravila ponašanja na kupalištu na Savskom jezeru, da borave isključivo u obeleženim zonama kupališta i u radno vreme spasilačke službe koje je tu od 10 do 19 sati svakog dana, da ne pokušavaju preplivavanje jezera i da ne borave u vodi pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Poseban apel upućujemo roditeljima i pozivamo ih da budno motre na svoju decu kako ne bi dolazilo do rizičnih situacija usled njihove nepažnje – piše u apelu.