BEOGRAĐANI, ČEKAJU VAS GUŽVE: Da biste se manje nervirali, ZAOBIĐITE OVE ULICE!

Beograd iz vazduha
Wikipedia/Vlada Marinković

U toku je sanacija puteva u nekoliko beogradskih opština – na Paliluli, Zvezdari, Voždovcu i Čukarici, a među njima i žile kucavice saobraćajnica zbog čega su gužve u najavi.

 

Ovih dana vladao je kolaps zbog sređivanja asfalta u Ulici Mite Ružića, a li su radovi na žalost mnogih produženi do četvrtka, 25. maja, te ostaje na snazi zatvoranje dela se nastavlja zatvaranje saobraćaja u ovoj ulici, od Bulevara kralja Aleksandra, do raskrsnice sa ulicama Milana Rakića i Matice srpske. Iz tog razloga su izmenjene linije broj 20, 46 i 79, a uvedena je i privremena linija 46L. Vozila JGP-a će koristiti sva postojeća stajališta, a u ulici Matice srpske će biti uspostavljena i nova privremena stajališta.

U Ulici Mije Kovačevića su počeli radovi i to rekonstrukcija tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, infrastrukture, trotoara, i to na delu od kružnog toka Bogoslovija do Ulice Čarlija Čaplina. Režim rada linija javnog gradskog prevoza će biti izmenjen do 9. jula, i to linije 3, 12, 25, 25P, 27, 32, 66 i 74, dok linija 65 neće trpeti izmene. Na izmenjenom delu trase će se koristiti sva postojeća, kao i privremeno uspostavljena stajališta.

Na Čukarici “Beogradske elektrane”, zbog radova, zatvaraju početak Beogradskog bataljona kraj ulice Blagoja Parovića do 2. juna, kao i deo Ulice Rada Neimara na Voždovcu, između Bačvanske ulice i Vojvode Toze. Radovi su planirani u dve faze i biće završeni 3. juna

Još jedna neprilika očekuje od sutra vozače na Voždovcu – u Bulevar oslobođenja popravlja se kolovoz na potezu od raskrsnice sa ulicama Save Maškovića i Crnotravskom, do Mosorske ulice. Radovi će trajati do 4. juna.

Strpljenje, kao i manja brzina su neophodni za bezbedan prolazak, pa bi trebalo da svi vozači poštuju ograničenja.loading...