Beograđani, obratite pažnju: Parking servis je objavio da li će naplaćivati usluge za Dan državnosti

parking servis
Petar Marković

JKP „Parking servis” za Dan državnosti Srbije u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, saopšteno je iz tog preduzeća.

 

U vreme praznika će biti zatvorene poslovnice Korisničkog servisa u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51, kao i šalter Službe parking kontrole u Starine Novaka 22. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Za vikend, u subotu i nedelju 13. i 14. februara, od 18 do 2 časa biće zatvoreni ulaz i izlaz garaže „Obilićev venac” iz istoimene ulice. Pristup garaži biće onemogućen zbog radova na vodovodnoj mreži, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. U tom terminu biće otvoren samo ulaz i izlaz garaže na Obilićevom venacu iz Ulice maršala Birjuzova.

Od srede, 17. februara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.