Beograđani, ovo se ne propušta! Veličanstvena NOĆ MUZIKE POD ZVEZDANIM NEBOM

Noć muzike
Promo

Sve je spremno za kulturni događaj godine!

 

Beograd će pod otvorenim nebom ugostiti filharmonijski orkestar na jednoj od najlepših gradskih lokacija u okviru prve “Noći muzike” i time još jednom stati rame uz rame sa mnogim svetskim metropolama poput Beča, Londona, Berlina i Njujorka.

Noć muzike zakazana je za 26. avgust u 20.30 časova na stadionu Tašmajdan, kada će 80 mladih, vrhunskih izvođača Regionalne dečje filharmonije dočarati svim posetiocima kako zvuči pravi muzički spektakl.  

Organizatori događaja pod zvezdanim nebom naglasili su da im je želja da Noć muzike postane tradicionalna manifestacija i još jedan od simbola leta u Beogradu. Takođe, važno je istaći da je ulaz na koncert potpuno besplatan i neće biti podele karata, niti rezervisanja mesta.

Marina Uzelac, menadžerka Dečje filharmonije, istakla je da su mladi muzičari oduševljeni što će imati priliku da nastupe pred punim Tašmajdanom i da će Noć muzike biti veličanstveni završetak njihove turneje, nakon održanih koncerata u Zagrebu i Ljubljani.

Na repertoaru koncerta naći će se aranžmani nezaboravnih kompozicija iz poznatih filmskih ostvarenja poput “Lovca na jelene”, “Ratova zvezda”, “Rokija” i “Pirata sa Kariba”, a očaravajuća energija mladih muzičara iz celog regiona na originalan način upoznaće posetioce sa svetom klasične muzike.

Prva Noć muzike realizuje se uz podršku Piraeus banke, kompanije Polimark, Ministarstva pravde, Grada Beograda i sportsko rekreativnog centra Tašmajdan.

A pogledajte kako je bilo na Bajlonijevoj pijaci kada su se na njoj pojavili mladi filharmonisti:loading...