BEOGRAĐANI, PAŽNJA! Zabrinuti otac UPOZORIO sve na TAKSISTU PEDOFILA na Vračaru

Vracar beograd
Wikipedia.org

Letak u kom otac upozorava roditelje školaraca na Vračaru na pedofila iz komšiluka, iznenadio je stanovnike tog dela Beograda, pišu Večernje novosti.

 

On je navodno, pre nekoliko dana, pokušao da navede njegovu ćerku da uđe u automobil i poveze je. Ceo slučaj je, kako navodi u letku, prijavio policiji.

“Želim da podelim sa vama informaciju da u kraju imamo pedofila, čoveka koji podvodi maloletnu decu. Perverznjak se zove Zoran, taksista je, 1951.godište. Ima izrazito plave oči, veliki mladež na kapku, ćelav je i visok oko 170 santimetara“, piše na letku.

Zatim se navodi adresa na kojoj taj čovek stanuje, a u dnu letka nalaze se i fotografije njegovog taksi vozila parkiranog, kako autor navodi, na uobičajenom mestu.

“Moju ćerku od 12 godina pokušao je da navede da uđe u njegov auto. Nudio joj je najperverznije stvari u zamenu za novac. Raspitivao se gde ona živi, ko su joj roditelji, u koju školu ide. Slučaj sam odmah prijavio policiji, a pošto ga već imaju u arhivi, odmah su ga pronašli“, upozorava otac dvanaestogodišnjakinje.

Uplašen činjenicom da je taj čovek slične stvari radio i u prošlosti, otac devojčice odlučio je da upozori Vračarce, ali i direktore osnovnih škola u okolini.

“Čovek me je zvao pre nekoliko dana i ispričao šta se desilo njegovoj ćerki. Rekao mi je da taj čovek živi u blizini naše škole i da predstavlja opasnost po devojčice. Deca su sada na raspustu, ali verujem da će roditelji želeti da se ceo slučaj ispita pre nego što se đaci u septembru vrate u klupe“, priča Vlatko Kljajić, direktor OŠ “Siniša Nikolajević”, u čijoj blizini navodno stanuje čovek na koga letak upozorava.

Kljajić takođe navodi i to da je direktor u toj školi dve godine i do sada nisu imali sličnu prijavu.

Direktor OŠ “Siniša Nikolajević” takođe navodi da je čuo od svojih kolega da su se, kada je bila dodela knjižica 28.juna, dva čoveka sukobila u blizini škole. Tada su mu kolege ispričale šta su videle i čule, pa na osnovu priče pretpostavlja da je zabrinuti otac tada napao čoveka za koga sumnja da je pokušao da iskoristi njegovu maloletnu ćerku.loading...