BEOGRAĐANI, SPREMITE SE: Od 19 časova BEZ SAOBRAĆAJA ispred Doma Narodne skupštine zbog novogodišnjih koncerata

Beograd
Beta

Saobraćaj ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu biće obustavljen večeras posle 19 časova zbog početka glavnog programa dočeka Nove godine u organizaciji Grada, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

 

Gostujući na Radio televiziji Srbije, Mladenović je kazao da će redukcija saobraćaja u tom delu grada početi već u 17 časova, a da će na platou ispred Doma Narodne skupštine nastupiti grupe Van Gog i Zana i pevač Željko Samardžić.

Sutra je glavni događaj, doček Nove godine, a program će otvoriti grupa Balkanika, posle koje će nastupiti Riblja čorba i Aca Lukas, kazao je Mladenović, a preneo Beoinfo.

Zamenik gradonačelnika je dodao da će praznični program u organizaciji Grada biti nastavljen u ponedeljak, 1. januara, manifestacijom Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj ulici.

Na platou ispred Hrama Svetog Save biće postavljeno Božićno seoce od četvrtka, 4. januara, sa programima koji će trajati do 28. januara. Svakog popodneva biće organizovani programi namenjeni uglavnom deci, kao što su raspevana jelka, duhovni i dečiji horovi, kazao je Mladenović.