Beograđanke, potražite ovaj taksi i čeka vas BESPLATNA VOŽNJA I POKLON (FOTO)

Taksi
Pixabay.com

Taksi koji će ulepšati i vas i vaš dan :)

 

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nežnijeg pola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taksija izađu zadovoljne, sa poklonom od kozmetičke marke Golden Rose. 

Između 23. i 27. oktobra,  zaustavite obeležen modni taksi, koji će se nalaziti na ulicama Beograda,  provozajte se do željene destinacije besplatno, izađite iz taksija kompletno našminkane i uživajte u poklonima.

Kako već sezonama unazad pred Nacionalnu nedelju mode vlada sve veće interesovanje za ovom akcijom, da ne biste “jurile taksi“ po Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite zvaničnu Fejsbuk stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku.

Već od 7. novembra očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smešten u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donose preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope. Od 7. do 12. novembra, uživaćemo i u  drugim segmentima mode – u Design Weeku, edukativnim konferencijama, svečanoj dodeli nagrada – Fashion Awards, show roomu i mnogim drugim.