BEOGRADSKA HRONIKA: Protekla noć u prestonici ispunjena hororom, nekoliko mrtvih

Dr Nataša Bosiljčić iz Hhitne pomoći kaže za RTS da je tokom noći bilo toj službi bilo upućeno 93 poziva, od toga 26 na javnom mestu.

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Dr Nataša Bosiljčić izjavila je da se saobraćajna nesreća dogodila oko 21.40 na uglu Žila Verna i Beogradske. Jedna muška prevezena do Urgentnog centra i jedna ženska osoba u devetom mesecu trudnoće prevezena do GAK-a.

Druga saobraćajna nesreća bila je u 22.22. Dečak od 16 godina bez svesti prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar“, kaže Boškovićeva.

Prema njenim rečima, U Zemun polju u 22.44 zatečena je ženska osoba bez svesti starosti 21 godinu.

“Okolnosti povređivanja ne znamo“, navodi Bosiljčićeva.

Dodaje da se u 23.10 u Krunskoj ulici dogodio “skok sa visine najverovatnije ženske osobe stare 50 godinu”. Ekipa Hitne pomoći, kaže, mogla je samo da konstatuje smrt.

Navodi i da se na uglu Koste Nađa i Vitezova Karađorđeve zvezde dogodio se saobraćajna nezgoda, zbrinuta je jenda ženska osoba.

U 00.59 dogodio se težak saobraćajni udes u Miljakovačkim stazama. Naša ekipa zbrinula je dete od 16 godina koje je sa povredama prevezen do reanimacije Urgentnog centra, a jedna muška osoba (40) izgubila je život“, navodi Boškovićeva.

Prema njenim rečima, u 01.48 na Novom obrenovačkom putu jedna ženska osoba (24) zbrinuta je na licu mesta i prevezena dalje do Urgentnog centra.