BEOGRADSKI DOČEK NOVE GODINE OD 21 SAT: Ako planirate da idete na Trg evo šta sve treba da znate (PROGRAM)

Beograđani i gosti Beograda zabavljaće se večeras od 21 sat na Trgu Nikole Pašića uz nastupe Saše Kovačevića i Bajage i Instruktora, a ponoć i Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i vatromet.

Nova godina
Beta

Koncert Harisa Džinovića počinje 20 minuta pre ponoći, dok će od 1.20 do 2.20 nastupati trubač Dejan Petrović i Big bend.

U Centru “Sava” u 21 sat biće održan koncert bluz i klasične muzike pod nazivom “Otmeno”, a nastupiće Dečja filharmonija.

Zbog gradskog dočeka od 19 sati do 3.00 deo ulica biće zatvoren, a linije gradskog prevoza voziće izmenjenom trasom. Trolejbusi 40 i 41 neće saobraćati, a umesto njih uvedeni su autobusi na relaciji Banjica 2 – Admirala Geprata, sa oznakom 41A.

Muzičare za doček Nove godine na Trgu Nikole Pašića izabrao je odbor manifestacije “Beogradska zima”. Članovi tog odbora nisu poznati, a predsednik – zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ranije je izjavio da će novogodišnji vatromet koštati 8.500 evra.

Nastup pevača Harisa Džinovića koštaće 56.000 evra, Bajage i Instruktora 44.700 evra, Saše Kovačevića 42.700 evra, a Dejana Petrovića i Big Benda 25.400 evra, objavio je ranije portal Istinomer.