‘Beogradski Manifest’ nije razočarao posetioce, uverite se i sami i obavezno obiđite Kalemegdan

Manifest
Dnevno.rs/Petar Marković

Ovog vikenda svi posetioci Gonjeg i Donjeg grada Beogradske tvrđave moći će da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu "Beogradskog Manifesta".

 

Foto: Dnevno.rs/Petar Marković
 

Kiša nije omela posetioce da uživaju u sadržajima koji su bili dostupni na ovogodišnjem “Beogradskom manifestu”, poput nastupa Mastersblastersa na Gornjem gradu, predstavljanju raznovrsne turističke ponude naše zemlje u zoni “Aduti Srbije”, različitim specijalitetima srpske kuhinje u zoni “Svet dobre hrane” itd.

 

Foto: Dnevno.rs

Plesači svih uzrasta se takođe nisu dali omesti kišicom, već su se lepo zabavili i nasmejali publiku u zoni “Plesna livada” gde je bilo najveselije.

 

Foto: Dnevno.rs/Petar Marković

Prostor Donjeg grada je ulepšala revija velikih letećih balona, pa su posetioci imali priliku da uživaju u vezanom letu.

Prvo veče Beogradskog Manifesta je upotpunio spektakularni vatromet u organizaciji svetskog vicešampiona, kada su prvi put na beogradskom nebu viđeni piro-muzički vatrometi.

 

Foto: Promo/Kolaž

Danas se nastavlja jedan od najiteresantnijih festivala u našem gradu, koji će sigurno postati deo prestoničke tradicije.

Obavezno posetite Kalemegdan i uživajte u znatno boljem vremenu i interesantnoj ponudi koja uključuje festival “Kids fest”, projekciju filma “Ničije dete” u bioskopu na otvorenom, najbolje trubače iz Guče, nastup grupe “Orthodox Celts”, fantastični vatromet šou i mnoge druge interesantne sadržaje.

Krenite na Beogradski Manifest i pronađite svoju zabavu!loading...