U Beogradu vlada SAOBRAĆAJNA KONFUZIJA: Vozač uslikao znak u centru grada koji je ZBUNIO MNOGE (FOTO)

gužva u saobraćaju
printscreen/youtube

Jedan Beograđanin se, prateći saobraćajne znakove, našao u bezizlaznoj situaciji, pa je svoje iskustvo sa prestoničkih puteva odlučio da podeli na društvenoj mreži, baš u trenutku kada se u glavnom gradu vozači svakodnevno suočavaju sa problemima i apsurdnim situacijama u saobraćaju.

 

Beograđani već danima gube živce zbog brojnih radova i rekonstrukcija prometnih prestoničkih saobraćajnica. Najveći problem i kolaps u saobraćaju prave radovi na Trgu Slavija i u Bulevaru oslobođena, a nedavno su se poteškoće u vožnji javile i na Brankovom mostu.

Usled pomenutih radova, došlo je i do neminovnih izmena režima saobraćaja u okolnim ulicama, što vozače koji se kreću ovim krajem grada stavlja na prave muke.

Tako se, jedan vozač iz Beograda, prateći saobraćajne znakove, našao u bezizlaznoj situaciji, pa je svoje iskustvo sa prestoničkih puteva odlučio da podeli na društvenoj mreži.

Naime, oni koji se nađu na ulgu ulica Knjeginje Zorke i Svetog Save, suočavaju se sa pravim lavirintom iz koga kao da nema izlaza – jedan saobraćajni znak pokazuje obavezan smer desno, a drugi iznad njega označava da je ta ulica slepa:

Nadamo se da će nadležni rešiti ovaj problem boljom saobraćajnom signalizacijom, obzirom na to da je naš sugrađanin ovaj problem prijavio Beokom servisu. Što savetujemo i vama, ukoliko se nađete u sličnoj situaciji.

Inače, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića radovi na Trgu Slavija, Bulevaru oslobođenja i u Ruzveltovoj teku po planu, a kada je planiran završetak radova možete saznati na OVOM LINKU.