Praznici su gotovi, protesti se inteviziraju.

 

Iako su protesti trajali širom Srbije i tokom Uskršnjih praznika, mediji javljaju da se za danas očekuju najmasovnije šetnje građana koji su nezadovoljni rezultatima predsedničkih izbora.

Već skoro 20 dana glavna tema u Srbiji jesu protesti – ko ih organizuje, koji su zahtevi demonstranata, kao i to koji je smisao ovih šetnji. Baš na to pitanje organizatori su sada dali odgovor.

Obesmislili su sve, ali ovo im neće proći. Smisao ovim protestima daješ TI! Imaš glas, imaš pištaljku, vreme je da ustaneš za sebe! Od utorka ćemo biti sve glasniji i biće nas sve više! Gotovi su praznici, navijmo alarm, od utorka krećemo da budimo grad!

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se nastave protesti, tvrdeći da “borba protiv diktature tek predstoji” i da je važno da na ulice izađe što više ljudi.

– Važno je da izađemo u što većem broju kako bismo im pokazali da smo se vratili! Nismo ništa zaboravili i nisu uspeli da nas obeshrabre svi zlonamerni komentari kojima pokušavaju da obesmisle naše proteste, naš bunt, istinu sa kojom ih suočavamo!

Organizatori beogradskog protesta podsećaju da je okupljanje zakazano za 18h ispred Narodna Skupštine Republike Srbije. 

Vidimo se 18.4. u 18h i posle se organizujemo ubrzo opet i opet i opet. Sad je sve na nama!