Iako niko ne zna ko je na zgradi Mesne zajednice postavio naprednjački bilbord sa Vučićem i gradonačelnikom Leskovca Cvetanovićem, a koji je izazvao negodovanje jednog dela meštana, već posle dva dana on je oštećen, a naprednjaci su to nazvali “političkim nasiljem”.

 

Naime, bilbord je postavljen na zgradi Mesne kancelarije koja se trenutno renovira i najviše je zbog toga došlo do negodovanja većeg dela meštana, a i sam predsednik Saveta mesne zajednice bio je, kaže, iznenađen, što je ovaj bilbord tu postavljen.

– Verujte da sam i sam zatečen i iznenađen. Ne znam ko je to postavio. Narod reaguje. Pokušaću da razmrsim situaciju, a da nikog ne naljutim, da se skinu ti plakati – kazao je Jović za Južne vesti. 

OVAJ GRAD u Srbiji ostaće bez TREĆINE PEDIJATARA, država ćuti?

Inače, renoviranjem zgrade rukovodi leskovačka Direkcija, a u njoj se nalaze i prostorije SNS-a čiji članovi cepanje bilborda nazivaju “političkim nasiljem”.

– Osuđujemo ovaj napad, kao što to činimo svaki put kada se, nad bilo kim, dogodi političko nasilje – ističe se u saopštenju grdeličkih naprednjaka.

Oni apeluju na sve građane da svoje političko mišljenje iznesu na izborima koji slede i „da se suzdrže od destruktivnog ponašanja, mržnje, primitivizma i vandalizma“.loading...