Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević ocenio je da je Grad Beograd prezadovoljan organizacijom Fajnal fora i da su prevaziđenja sva očekivanja.

 

Bio je ovo sjajan sportski vikend u Beogradu, sa više od petnaest hiljada gostiju i bez bilo kakvog incidenta. Beograd se predstavio u najboljem mogućem svetlu, a svi gosti, koji su imali priliku da podele svoje iskustvo, oduševljeni su našim gostoprimstvom, nivoom bezbednosti i samom organizacijom turnira. Upravo to je najbolja slika koju smo poslali u svet – rekao je Nikodijević.

Beogradska ekonomija će prihodovati između 18 i 20 miliona evra, dodao je Nikodijević, i najavio da su u toku razgovori oko ponovne kandidature našeg glavnog grada za završni turnir Evrolige.

Nikola Nikodijević predao je organizaciju narednog Fajnal fora predstavnicima Vitorije i tom prilikom im poželeo svu sreću i jednako uspešnu organizaciju.

Predsednik Skupštine grada Beograda na kraju je čestitao pobedniku, ali i svim učesnicima na fer pleju i briljantnoj košarci.

U finalnoj utakmici u „Štark areni” košarkaši Real Madrida pobedili su sinoć ekipu Fenerbahčea, dok su košarkaši Žalgirisa osvojili treće mesto, pošto su pobedili moskovski CSKA.loading...