Bivši šef policije nastavlja sa ispadima: Opet govorio o porodici Jurić i izazvao reakciju MMA borca

Posle skandaloznog javnog nastupa bivšeg šefa odseka za krvne delikte Žarka Popovića, koji je u emisiji na televiziji sa nacionalnom frekvencijom okrivio Igora Jurića za smrt sopstvenog deteta, on je ponovo dobio priliku da iznese isti stav, i to u društvu Kristijana Golubovića. Zbog toga je reagovao i srpski MMA borac Aleksandar Ilić.

Foto: screenshot/instagram.com/igorjuric73

Javnost je ostala zatečena izjavom Popovića koji je na TV Pink okrivio Jurića za smrt njegove ćerke Tijane.

– On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe pitao zašto ćerka od 15 godina u 23 sata uveče, u šortsu izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole – rekao je nekadašnji šef odseka za krvne delikte.

Samo nekoliko dana kasnije on je ponovo dobio priliku da iznese slične izjave.

– On je otac devojčice koja je ubijena sa 15 godina na magistralnom putu u gluvo doba noći. Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba… Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta… – rekao je Popović obrativši se osuđivanom kriminalcu Kristijanu Goluboviću, koji je bio jedan od gostiju u emisiji na Hepi televiziji.

View this post on Instagram

A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73)

Da su režimski mediji otišli predaleko sa davanjem prostora onima koji to koriste za širenje nedopustivih izjava potvrdio je i Jurić, koji je ovaj isečak iz emisije objavio na svom Instagram profilu.

U objavi je Jurić poručio.

– Posle jedne uvrede na račun ubijene devojčice, mediji sa nacionalnom frekvencijom kao da se utrkuju ko će dati priliku ovom nesrećnom čoveku da nastavi vređati nedužno stradalo dete, njenu sestru i nas roditelje – napisao je Jurić i dodao:

– Koliko možeš biti loš i zao čovek da sudiš o tome kako smo brinuli o Tijani, kako je bila obučena, da li smo je puštali ‘ispod Plavog mosta’? Pitam vas medije, voditelje, urednike, autore, zašto ne prekinete razgovore kada se vređaju mrtva deca? I da je dete bilo “ispod Plavog mosta” kao što nije, da je nosilo kratke pantalone, i da je šetala u “gluvo doba noći” na magistrali te kobne večeri kao što nije, da li je to opravdanje za monstruozno ubistvo? – napisao je između ostalog Jurić.

Reagovao je na ovo i Aleksandar Ilić, srpski MMA borac, koji je imao šta da poručio gostima u emisiji.

“Brate on je toliko mali naspram tebe!

Ovakvi ljudi ne znaju ni da komuniciraju, ni da rade posao u službi građana ovaj je samo znao da stavlja kesu na glavu ljudima kad ih ispituje, klasičan kompleksaš…

Kaubojac i indijanac sede i razmenjuju mišljenja, ovaj što robija 30 godina već i valja heroin u crkvi i namešta rođenu majku i ovaj sto ima problem što više nema moć i značku u svojim rukama kao ranije.

Dva lika koji žele da budu neko”, napisao je Ilić.