ONA IMA 19, A ON 46 I KAŽU DA SU ZALJUBLJENI! “Najviše me boli kada mog muža ZOVU PEDOFILOM” (FOTO)

strasno
facebook/Andy Telford

Bet Telford (19) supruga Endija Telforda(46) upoznala je svog izabranika kada je imala svega 16 godina. Danas imaju dva sina. U medijima se pojavila zbog neprestanog zlostavljanja i pritiska sa kojima se ona i njen suprug svakodnevno nose.

 

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže da ju je odmah osvojio njegov šarm. Neposredno nakon toga su postali par ali, kako okolina nije odobravala njihovu vezu usled velike razlike u godinama, bili su primorani da se presele u drugi grad.

Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što je moj suprug zbog toga toliko patio. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bismo krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne menja – kaže Bet.

Ona je domaćica koja brine o njihovim sinovima.

U početku sam se malo bojala šta će drugi reći ali nisam mogla da kontrolišem svoja osjećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam dosta prijatelja ali ja sam i dalje sa muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza – kaže Bet.

Novembra 2016. godine svoju vezu su i ozvaničili brakom i danas imaju sinove Timija (2) i Konvija koji je star svega devet meseci.

Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su mu i susedi na ulici počeli da viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom decom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak puno bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo – kaže Bet.loading...