BIZARAN SLUČAJ: Biciklista koga je udario automobil kažnjen sa 150 evra

Biciklista
Freedigitalphotos.net/Sura Nualpradid

Osnovni sud kaznio je novčanom kaznom od 150 evra Velimira Antića (60) iz sela Gornji Livoč, iako je na njega dok je pokušavao da pređe biciklom na drugu stranu puta, naleteo putnički automobil.

 

Vozilo se, prema policijskom izveštaju, kretalo znatno većom brzinom od dozvoljene.

– Nesreća se dogodila 28. oktobra prošle godine na putu Gnjilane – Priština, na samom izlasku iz grada. Na oca je naleteo “folksvagen polo”, a o brzini su svedočili i tragovi kočenja – kaže Velimirov sin Bojan.

U Kliničko-bolničkom centru u Nišu su mu konstatovane teške telesne povrede.

Uhapšena trojica Rumuna zbog MUČNOG UBISTVA bračnog para čija tela su bačena u septičku jamu

– Polomljena su mu četiri rebra i oštećena plućna maramica, imao je više od 20 šavova na glavi, bio životno ugrožen. Prilikom pada polomljna su mu i dva zuba – navodi Bojan, koji će uložiti žalbu na odluku suda.

Napominje da je presuda izrečena bez saslušanja, samo na osnovu policijskog izveštaja, a i vozač automobila je kažnjen istom novčanom kaznom, prenose Novosti.

Presuda je nerazumljiva zbog lošeg prevoda na srpski jezik. U policijskom izveštaju stoji da je vozilo sa švajcarskim tablicama, a u presudi su kosovske tablice – priča sin oštećenog. Čak se kaže da je Antić zadobio lake telesne povrede.