BIZARNA POJAVA NA MATEJEVOM INSTAGRAMU: Društvene mreže nestalog Splićanina dodatno komplikuju slučaj (VIDEO)

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom ušla je u 26. dan.

Printscreen/Mup/Kolaž

Splićanin Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine nakon što je istrčao iz kluba u Beton hali. Njegov nestanak prijatelji su prijavili 31. decembra u 18 sati, a od tada pa sve do danas traje misterija njegovog nestanka. Kako dani odmiču, sve je manje nade da će Matej biti pronađen živ.

Na jutjub kanalu “Nestali Matej Periš” objavljen je video snimak koji pokazuje da je pogledana objava sa Instagrama provila nestalog Mateja Periša.

– Juče oko 18 sati primetili smo nešto jako čudno na Instagramu. Naime pošto objavljujemo mnogo storija, u svakome označimo Mateja Periša. Ovaj put smo ga označili i dogodilo se nešto jako čudno. Videli smo da je pregledana objava od strane Matejevog profila. Ako se ispostavi da niko od nadređenih nije proveravao društvene mreže od Mateja, ovo su onda lepe vesti – stoji u snimku koji je postavljen na jutjub kanal “Nestali Matej Periš”.

Ako se ne radi o montaži, vrlo je verovatno da pripadnici srpskog ili hrvatskog MUP-a proveravaju društvene mreže nestalog Splićanina u nadi da će pronaći neki trag koji će im pomoći u njegovom pronalasku.

I sam jutjub kanal ogradio se od tvrdnji da je baš Matej pogledao ovaj Instagram stori.

 Iz poštovanja prema porodici naglašavamo da ove informacije nisu možda tačne,što bi značilo da su nadređene osobe bile na društvenoj mreži Mateja ,Instagramu. Svakako se nadamo najboljem mogućem ishodu i verujemo od početka istrage da će sve biti uredu. Na ovom kanalu naročito objavljujemo videa koja su vćc pre izašla u javnost. Ovaj video je izuzetak jer se dogodilo baš nama, slučajno ili ne ,ne znamo – stoji u opisu ovog video snimka.