BIZARNIJE NE MOŽE: Scena iz SNS štaba ostavila javnost BEZ TEKSTA – Vučić dobio tortu u obliku…

Pobeda u prvom krugu sa gotovo 60 odsto, poređenje sa Nikolom Pašićem, sigurna ruka koja nas vodi kroz istoriju i nova polemika sa novinarima N1, samo su neke od situacija koje su obeležile večerašnje obraćanje Aleksandra Vučića u izbornom štabu Srpske napredne stranke.

printscreen

Najbizarnija se dogodila na samom kraju njegovog obraćanja, kada su članovi SNS-a izneli tortu u obliku Vučića koji izlazi iz frižidera.

Taj performans predsednik Vučić je izveo na televiziji Pink tokom predizborne kampanje. U toku programa uživo, Vučić je izašao iz frižidera postavljenog u studiju ružičaste televizije, aludirajući na zamerke mnogih da praktično izlazi iz frižidera.

Nakon večerašnjeg proglašenja pobede i žustre polemike sa reporterkom N1 Žaklinom Tatalović, članovi Vučićeve stranke izneli su tortu na kojoj je prikazan upravo on kako izlazi iz frižidera.

Fotografije pogledajte OVDE.

Uz trubače i šampanjac članovi SNS-a slavili su pobedu na predsedničkim i parlamentarnim izborima, a tortu je izneo predsednik opštine Ub, Vučićev kum i čovek kog je Veljko Belivuk označio kao vezu njegove organizovane kriminalne grupe sa predsednikom.

Kada je reč o beogradskim izborima, Vućić nije saopštio rezultate SNS-a, ali je istakao da veruje kako će njegova stranka biti najveća i u Beogradu.